18 januari – Rocking for Gambia 2

SLIEDRECHT – Na het succes van de eerste editie ontstond al snel het idee om van Rocking for Gambia een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Muziek en gezelligheid staan ook tijdens de tweede editie weer centraal, waarbij velen zich belangeloos inzetten om geld op te halen voor de stichting Gambia Nyodema, Grow up with a smile.

Deze door onze gasten Lia en Robert de Wit opgerichte stichting maakt zich sterk voor de Nyodema Nursury school in Gambia. De school biedt onderwijs aan 89 kinderen die hierdoor een kans krijgen op een betere toekomst en misschien nog wel belangrijker, kunnen opgroeien met een lach.

Het bijzondere benefietconcert start om16.00 uur in The Moonshine, met medewerking van de band Motorboat, The Lefovers en DJ Ries Polderman.

De entree voor Rocking for Gambia is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk enorm gewaardeerd. Tijdens de benefiet wordt een collecte gehouden en de gehele opbrengst komt ten goede van de Nyodema Nursury school. Wil je liever anoniem een donatie doen of kun je niet aanwezig zijn tijdens Rocking for Gambia, ga dan naar https://gambianyodema.nl en help Gambia Nyodema!