21 november – Online Open dag Da Vinci College

REGIO – Zaterdag 21 november van 10:00 tot 14.00 uur is de Online Open Dag van het Da Vinci College. Wil je meer weten over een specifieke mbo-opleiding? Er achter komen welke mbo-opleiding bij jou past? In gesprek met studenten, docenten of loopbaan adviseurs? Kennis maken met bedrijven om werken en studeren te combineren?

Tijdens de Online Open Dag kun je sfeer proeven, alles te weten komen over een specifieke opleiding, in gesprek met docenten, studenten en loopbaanadviseurs. En kennis maken met bedrijven in de regio. 

158 verschillende mbo-studies biedt het Da Vinci College aan. Het zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Ook niveau 1 biedt het Da Vinci College aan, dit zijn de startopleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist. 

Da Vinci College vind je op 18 verschillende locaties, met vestigingen in Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Oud-Beijerland, Wijk en Aalburg en Zwijndrecht. Kijk voor meer informatie op www.davinci-open.nl.