24 december – Kerstconcert in de Hervormde kerk

H’VELD – G’DAM – Deze dinsdag vindt er een kerstconcert plaats in de Hervormde kerk te Boven-Hardinxveld t.b.v. het werk van stichting Open Doors.

Een spreker van Open Doors vertelt tijdens het concert over christenvervolging in het Midden-Oosten, onder meer aan de hand van eigen ontmoetingen met vervolgde christenen. Aan deze avond werken mee het Christelijk Jongerenkoor Glory o.l.v. Mark Brandwijk uit Hardinxveld-Giessendam en het Christelijk gemengd koor Con Amore o.l.v. Reinier Korver uit Noordeloos.  

Beiden koren brengen een gevarieerd kerstprogramma en zullen ook gezamenlijk zingen. De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door de beide dirigenten op orgel en piano.

De violiste is Alisa van Dijk. De samenzang tijdens de avond wordt begeleid door Joost van Barneveld. Vanaf 19:15 uur is er een Sing-In waar u bekende kerstliederen kunt komen zingen met Arjan Versluis aan het orgel. Het koorconcert begint om 19:30 uur en is uiterlijk 21.00 afgelopen. Er is een collecte aan de uitgang.