28 maart – Christelijk Jongerenkoor Glory in Trinitatiskapel

DORDRECHT/H’VELD – G’DAM – Op zaterdagavond 28 maart 2020 zingt jongerenkoor Christelijk Jongerenkoor Glory uit Hardinxveld-Giessendam in de sfeervolle Trinitatiskapel in Dordrecht. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Mark Brandwijk. Het koor wordt begeleid door het smaakmakende duo Virtuoso ( Mark Brandwijk, piano en Reinier Korver, orgel) en violiste Alisa van Dijk.

Duo Virtuoso en Alisa van Dijk verzorgen ook diverse instrumentale solo’s.

Sinds december 2015 organiseert Alisa van Dijk een maandelijkse concertserie in de Trinitatiskapel. Deze keer zijn er 2 concerten een instrumentaal concert in de middag en een koorconcert in de avond. Het koor zingt een mooi programma passend bij het kerkelijk jaar. De bekende Neerlandicus C. Bregman hoopt gedichten en passende Bijbelgedeelten met als thema Pasen voor te dragen. Tevens verzorgt hij de opening en sluiting van deze avond.

De aanvang is 20:00 uur. De deur is open om 19:30 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte na afloop van het concert voor de onkosten. Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.
Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk.

In de middag om 15:30 uur is er ook een instrumentaal concert in de Trinitatiskapel m.m.v. duo Virtuoso  (Mark Brandwijk, piano en Reinier Korver, orgel) en Alisa van Dijk, viool.

Het adres van de kerk is Vriesestraat 22 te Dordrecht.

Voor meer info: www.duovirtuoso.nl ; www.jongerenkoorglory.nl en www.alisavandijk.nl.