29 maart – Servanda: “Omgaan met emoties van kinderen”

H’VELD – G’DAM – Weet je soms ook even niet meer wat je moet doen als je kind boos, verdrietig of teleurgesteld is? Voor ouders is het geen pretje als hun kind een emotionele uitbarsting heeft en één ding wil je graag weten: hoe ga ik hier het beste mee om?!

Elles Oldenkortte, Sociaal Jeugdverpleegkundige/Pedagogisch Adviseur bij Rivas, is 29 maart bij deze OUDERS VOOR ELKAAR bijeenkomst aanwezig en komt van alles vertellen rondom het thema “Omgaan met emoties van kinderen”. Ouders zijn van harte welkom om onder het genot van een bakje koffie/thee met elkaar en Elles in gesprek te gaan; elkaar tips te geven en ervaringen uit te wisselen.

Bibliotheek AanZet Hardinxveld zorgt voor een boekentafel vol interessante boeken rondom het thema en een handige boekenlijst om mee te nemen.

U bent 29 maart van harte welkom, inloop vanaf 8:45 uur, start programma van 9:00 tot ongeveer 11:00 uur. Deelname is € 2,50 inclusief koffie/thee.

OUDERS VOOR ELKAAR vindt één keer per maand plaats met afwisselende thema’s.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan door Davinia een e-mail te sturen via d.vogel@servanda.nl of via telefoonnummer 06 – 82 32 77 52