Achtervolging leidt tot terugvinden gestolen I-Macs.

UTRECHT / H’VELD – G’DAM – Op zaterdag 9 januari passeert een zwarte Renault Espace de ANPR (Automatic Number Plate Recognition)-camera op de autosnelweg A27 richting Utrecht. Op het voertuig blijken gestolen Duitse kentekenplaten bevestigd te zijn. Na een achtervolging crasht het voertuig in de wijk Lunetten. Achterin het voertuig worden gestolen Imac’s uit Hardinxveld-Giessendam aangetroffen. De bestuurder werd aangehouden.

De aangetroffen Imacs werden weggenomen in de nacht van vrijdag 8 januari op zaterdag 9 januari vanuit een bedrijfspand op de Industriestraat.

De eigenaar van de Imacs kon direct na de ontdekking van de diefstal aangifte doen en de registratienummers doorgeven. Dezelfde dag nog worden deze Imacs dus aangetroffen.

Bent u in de nacht van vrijdag 8 januari op zaterdag 9 januari getuige geweest van de inbraak in het bedrijf op de Industriestraat in Hardinxveld-Giessendam, of denkt u mogelijk meer informatie te hebben over deze zaak dan komt de politie graag in contact met u via het telefoonnummer 0900-8844 of stuur ons een prive-bericht. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.