Afsluiting expositie OKK 100 springlevend in De Koperen Knop

H’VELD – G’DAM – De expositie over de honderdjarige gymnastiekvereniging OKK nadert haar einde. Nog tot en met 23 november 2019 kan het publiek komen genieten en herinneringen ophalen aan vervlogen tijden. In de expositie wordt niet alleen samengewerkt tussen het museum en OKK maar wordt er ook een beeld neergezet van de geschiedenis van de vele vormen van gymnastiek.

De expositieruimte biedt de bezoekers een grootse diversiteit aan materialen. Veel foto’s, uniek filmmateriaal en een grote hoeveelheid historische en moderne gymnastiekvoorwerpen krijgt de bezoeker een totaalbeeld van de ontwikkeling van het ‘gymnastieken’ in honderd jaar tijd.

Op de expositie is te zien dat dit laatste zeker niet het geval is: OKK is springlevend !

In De Koperen Knop wordt hard gewerkt aan de laatste voorbereiding van de volgende expositie, getiteld Onder Nul, waar schaatsen en van alles rondom het verdere ijsplezier een grote plaats inneemt. De komende maanden zijn er ook enkele bijzondere activiteiten, zoals een kinderworkshop kerststukje maken (11 december 2019) en een speciale high tea (17 december 2019). Begin december komt de kerstversiering in het museum en dan zal het museumcafé worden omgedoopt tot een koek- en zopietent, met leuke en lekkere speciale winteraanbiedingen.