mrt 13 2019

André Kuipers en John Spek technisch duo HKC 1

H’VELD – G’DAM – André Kuipers zal vanaf het seizoen 2019 – 2020 deel gaan uitmaken van de technische staf van de 1e selectie van HKC.

Het bestuur van HKC is blij met de aanstelling van André Kuipers en denkt hiermee een trainerskoppel te hebben gevonden om de ambities van HKC waar te maken en waarmee een verdere kwaliteitsimpuls aan de begeleiding van de 1e selectie zal worden gegeven. Zowel tijdens trainingen als wedstrijden zal André Kuipers nauw samenwerken met John Spek welke komend seizoen voor het vierde jaar als eindverantwoordelijke aan HKC verbonden zal zijn.

André Kuipers is de afgelopen 2 jaar al actief binnen HKC als kwaliteitscoördinator voor de jeugdopleiding, dit zal hij ook het komende seizoen blijven doen. De in Dordrecht woonachtige Andre Kuipers heeft in zijn tijd als actieve korfbalspeler o.a. bij Dos’46 en KZ gespeeld, en hier diverse zaal- en veldtitels gewonnen.

De huidige assistent trainer/coach, Raimond Nieuwenhuizen, zal het huidige seizoen afmaken waarna André Kuipers de taken van Raimond Nieuwenhuizen zal gaan overnemen.