Beeldbank boerderij vordert

REGIO – Het op de foto zetten van meer dan 2.500 boerderijen blijkt een hele klus. Dat heeft de Stichting Boerderij & Erf Alblasserwaard-Krimpenerwaard-Vijfheerenlanden inmiddels ook wel ontdekt. Op dit moment is meer dan de helft klaar en aan de rest wordt hard gewerkt. De stichting komt graag in contact met fotografen, die willen mee helpen alles compleet te maken en af te ronden.

In elk van de drie werkgebieden is nog het nodige te doen. Daarom zou de stichting B&E AKV graag in contact komen met een paar enthousiaste mensen, die graag in de buitenlucht zijn en het leuk vin-den om daarbij foto’s te maken.

De bedoeling is dat het fotograferen zoveel mogelijk vanaf de openbare weg gebeurt, maar als de eigenaar van de boerderij het goed vindt, mag dat natuurlijk ook op het erf.

Heeft dit artikel u nieuwgierig gemaakt? Neem dan contact op met het secretariaat van Boerderij & Erf AKV, Paul Eikelenboom (Sluis 57, 2964 AT Groot-Ammers, 0184-661425 / 06-53759618) of stuur een mail naar secretariaat@boerderijenerf.nl

De klus moet 1 april 2022 geklaard zijn.