Bijbeldag vol activiteiten in voorjaarsvakantie

SLIEDRECHT – In de voorjaarsvakantie wordt op woensdag 26 februari een dag vol activiteiten georganiseerd, de zogeheten Bijbeldag! Kinderen (vanaf groep 1), tieners (vanaf groep 6) en jongeren (12 jaar en ouder) zijn welkom op diverse locaties in het dorp.

Voor kinderen uit groep 1 t/m 5 gaan de deuren van de Maranthakerk (Lijsterweg 2) om 9.15 uur open. Van 9.30 – 11.45 uur kunnen zij hier zingen, kletsen, knutselen en luisteren. Het beloofd een gezellige en feestelijke morgen te worden. Dit alles rond het thema ‘Schatrijk!’.

In de middag komt kindertheater De Regenboog een speciale voorstelling geven! Het middagprogramma zal plaatsvinden van 13.30 – 15.00 uur. Alle kinderen zijn welkom, en neem gezellig iemand mee!

Voor tieners uit groep 6 t/m 8 is er een eigen programma in de Handpalm, welke te vinden is aan de Merwestraat 13. Ook hier is het thema ‘Schatrijk!’. Tussen 15.00 en 21.00 uur staan de deuren open en de maaltijd is bij het programma inbegrepen.

Wie 12 jaar en ouder is, kan zich om 13.00 uur melden bij Pand33 (Kerkbuurt 264). Want it giet oan! Dat betekent schaatsen mee en richting de ijsbaan in Dordrecht. De organisatie zorgt voor de entree en (avond)maaltijd. Na het schaatsen rijdt de groep terug naar Sliedrecht waar het programma een vervolg krijgt.

Deze activiteiten, georganiseerd door de Hervormde Gemeente, zijn voor iedereen toegankelijk en toegang/deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.