Coördinator Automaatje gezocht!

H’VELD – G’DAM – Servanda Sociaal Werk is per 1 september op zoek naar een coördinator automaatje voor 8 uur per week. Op initiatief van Frans de Bruin, inwoner van H’veld-G’dam, start in 2019 het project ANWB AutoMaatje: een vervoersservice waarbij vrijwilligers –met hun eigen auto- minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren.

De ANWB is ontwikkelaar van AutoMaatje en stelt de methode ter beschikking. Dit initiatief past binnen de Maatschappelijke Agenda en Servanda neemt graag de rol als lokale partner op zich, samen met bewoners en organisaties. Als Coördinator Automaatje maak je de planning en de matches en zorg je voor overzicht van taken en medewerkers.

Je bent aanspreekpunt voor vrijwillige medewerkers, voor chauffeurs, deelnemers en partners en weet steeds een slimme koppeling te maken met andere activiteiten en diensten. Je onderhoudt netwerkcontacten en je bent enthousiast promotor van het programma. Je draagt zorg voor de voortgang van het project middels rapportages en evaluaties. Ben jij de communicatief vaardige, enthousiaste en gestructureerde professional die wij zoeken? Schrijf dan je motivatiebrief met CV uiterlijk vóór 20 augustus a.s. naar vacature@servanda.nl. De selectiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 26 augustus 2019. Meer informatie bij Sylvia van Iperen, s.vaniperen@servanda.nl of 06 8231 3548.