De gemeente start met online campagne met waardebonnen

H’VELD – G’DAM – Ons klimaat verandert. De wereld om ons heen verandert mee. Het is daarom belangrijk om minder energie te gebruiken. Ook u kunt uw steentje bijdragen. Zo kunt u: radiatorfolie of tochtstrips plakken, LED verlichting gebruiken of de thermostaat een graadje lager zetten. Kortom, er zijn vele mogelijkheden.

De gemeente Hardinxveld-Giessendam helpt u graag op weg om de eerste kleine stappen te zetten door het aanbieden van waardebonnen.

Met een waardebon, ter waarde van 45 euro, krijgt u als inwoner de mogelijkheid om kleine energie besparende maatregelen te treffen in uw woning. Denk hierbij dus aan de tochtstrips en de aanschaf van LED lampen. De gemeente is ook een samenwerking gestart met lokale bedrijven.

Lokale bedrijven met grote deskundigheid en inzet als het gaat om energiebesparen of alternatieven voor bijvoorbeeld het verwarmen van uw huis. U vindt ze op www.eczhz.nl.

Meer weten over waar we als gemeente of regio mee bezig zijn? Neem een kijkje op www.drechtstedenenergie.nl. U kunt ook terecht bij de Energiecontactfunctionaris van de gemeente: Merlijn Timmers. Bel 14 0184 of stuur een mail naar mi.timmers@hardinxveld-giessendam.nl

(Bron: website gemeente Hardinxveld-Giessendam)