okt 08 2018

Geslaagde Doe- en Informatiebeurs in Sporthal de Wielewaal’

H’VELD-G’DAM – De Dag van de Ouderen is 4 jaar geleden in een nieuw jasje gestoken door het Comité Dag van de Ouderen met het starten van een doe- en informatiebeurs, met als thema ‘Voorbereid op de toekomst’. Dit blijft een actueel thema voor 55-plus senioren.

Wethouder Trudy Baggerman sprak bij de opening van de beurs haar waardering en lovende woorden uit en zei ook dat deze Doe- en Informatiebeurs niet meer weg te denken is. De officiële opening vond op een ludieke wijze plaats door het optreden van een robot (Henk Vlot), die de wethouder uitnodigde om op een knop te drukken, waarna zij in een wolk van een kleurige confetti kwam te staan.

Dit was het sein voor een kleurige, warme Doe- en Informatiebeurs met een grote variëteit: 45 standhouders en diverse activiteiten, zoals de workshops schilderen, armbandjes maken, loopvoetbal, tafeltennis , en een beautybus.

Piet van der Priem sprak bij de sluiting van de beurs dan ook van een warme, gezellige, maar vooral ook een goede Doe- en Informatiebeurs, die breed gedragen werd door de 665 bezoekers. Grote waardering sprak hij ook uit voor de leden van het Comité en in het bijzonder voor Servanda, met Denise van Lopik, en de faciliterende steun door de Gemeente en de sponsors. Op naar de vijfde Doe- en Informatiebeurs in 2019.