Getuigenoproep zware mishandeling vrouw (55)

PAPENDRECHT – Donderdag 18 februari omstreeks 14:30 uur, liep er een vrouw van 55 jaar uit Papendrecht door de brandgang van de Laurierhof in de richting van de Anemoonhof. De vrouw hoorde achter zich een fietser door de brandgang in haar richting komen. Voordat de vrouw kon omkijken voelde ze een trap of een duw in haar rug. Hierop kwam de vrouw hard ten val en kwam met haar hoofd tegen de stenen muur in de brandgang.

Zij viel bewusteloos op de grond waarna zij enige tijd later door haar man gevonden werd in de brandgang.

Gezien de vrouw erg veel last van haar hoofd had en bewusteloos is geweest, is zij naar de huisarts gegaan voor controle, die haar vervolgens met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis heeft laten vervoeren. De vrouw bleek een zware hersenschudding, een pijnlijke rug en schouder, en een verstoord evenwichtsorgaan te hebben opgelopen na de mishandeling.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of meer kunnen vertellen over deze mishandeling, contact op te nemen. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar het basisteam Drechtsteden Buiten. Hierbij kan het registratienummer 2021053261 worden vermeld.