Kopers Airpods zonder te betalen na achtervolging gepakt.

SLIEDRECHT / DORDRECHT – Zaterdagavond 27 juni had een jongen afgesproken in Sliedrecht om zijn Airpods te verkopen. De koper kwam samen met nog een jongen. Tijdens de verkoop rende de koper ineens weg met de Airpods zonder deze betaald te hebben.

De koper sprong op een scooter die zijn “vriend” al had gestart en vol gas reden zij weg. Agenten die de melding kregen stelden een onderzoek in en al snel werd de scooter met de verdachten erop door andere agenten gespot in Dordrecht.

De verdachten wilden niet stoppen en dit werd een achtervolging. De politie heeft de weg geblokkerd, waarop de scooter het water in reed. Eén van de verdachten voelde zich klaarblijkelijk als een vis aan het water, want hij probeerde er vandoor te gaan. Hij had echter geen rekening gehouden met de snelheid van een agent die hem achterna dook in het water. Met als gevolg een nat politie uniform en de dader gepakt.

De andere verdachte kon hierop ook aangehouden worden. Beide verdachten zijn overgebracht naar het cellencomplex te Dordrecht. De recherche zal daar de zaak verder onderzoeken.