Landvast organiseert Lockdown Challenge voor kinderen

ALBLASSERDAM – Van maandag 28 december tot en met zondag 3 januari organiseert Landvast een gratis Lockdown Challenge voor alle kinderen uit de regio. Zeven challenges die je in en om je huis alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes kunt doen. Leuke eenvoudige opdrachten waarmee je ook andere mensen blij kunt maken, leuke proefjes kunt doen, tover jij jezelf op het witte doek?

Wat veel kinderen niet weten is dat dat er sinds dit jaar iemand is komen wonen in Landvast. Het is de 10 jarige Leen Zaam. Leen Zaam is erg groot filmliefhebber en hij doet eigenlijk niets liever dan in de bioscoop zitten en films kijken.

Hij had zich er dan ook op verheugd om deze kerstvakantie meerdere films te gaan bekijken. Maar dat gaat met deze nieuwe lockdown wederom niet lukken. Dus hij verveelt zich heel erg. Leen houdt niet van alleen zijn en wil graag samen met jou de challenges uitvoeren. Elke dag zit Leen Zaam met zijn telefoon klaar om met je kunnen chatten en zal hij je vertellen welke challenge er voor die dag klaar staat. En als jij alle challenges hebt uitgevoerd ligt er een diploma voor je klaar.

Het chatten met Leen Zaam kan via de gratis app Telegram. Een duidelijke uitleg op de speciale pagina www.landvast.nl/leenzaam