Martijn de Haan keert terug bij Heren 1 Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – Oud-international Martijn de Haan is komend seizoen weer te bewonderen in het hoogste team van Sliedrecht Sport. Hij schuift door vanuit het tweede. Ook Bart Yark en Marius den Hartog zijn volgend seizoen van de partij, waarmee de blauw-witten vrijwel volledig op sterkte zijn voor de strijd in de Eredivisie in 2020-2021.

Passer-loper Martijn de Haan maakte in het seizoen 2015-2016 ook al deel uit van de Sliedrechtse H1-selectie. Daarna vertrok hij voor twee seizoenen naar Taurus, waarmee hij de Nationale Beker wist te winnen. Na een seizoen VCN in Capelle aan den IJssel, speelde hij in 2019-2020 in De Basis voor Heren 2

Ook passer-loper Bart Yark en diagonaal Marius den Hartog zijn komend seizoen wederom in het blauw-wit te bewonderen. Dat geldt niet voor passer-loper Jeffrey van Wijk. Hij stopt na één seizoen bij Sliedrecht Sport.

Met Yark, Den Hartog en De Haan telt Sliedrecht Sport Heren 1 nu elf spelers. Eerder werden Gerard Baan, Mart de Groot, Rick Julicher, Joël Blokland, Jorg de Waard, Niels Vermeulen, Rick van der Sluis en Tom Koops al vastgelegd. 

Assistent trainer-coach van Dames 1, Mark Roper, zal een deel van de trainingen bij de mannen gaan verzorgen in seizoen 2020-2021.