Mondial R. Vlot&Zn hartverwarmende actie voor de feestdagen

SLIEDRECHT – Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen uit Sliedrecht is begonnen met de inzameling van speelgoed met de speciale Speelgoededoelendozen. De eerste tien dozen zijn ingezameld en overhandigd aan de Voedselbank in Alblasserdam.

Het verhuisbedrijf uit Sliedrecht maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie die eerder dit jaar haar eigen Foundation heeft opgericht. Het doel van deze stichting is om armoede en eenzaamheid in Nederland te bestrijden. In het kader daarvan heeft de Foundation dit najaar de Speelgoededoelendoos gelanceerd.

Hoe werkt het precies? Alle Mondial Verhuisbedrijven geven de verhuisdoos mee aan gezinnen die gaan verhuizen. Kinderen kunnen hier hun speelgoed in doen dat er nog goed uit ziet, maar dat ze niet meenemen naar de nieuwe woning (bijvoorbeeld omdat ze er te oud voor zijn geworden).

Mondial haalt de verhuisdozen op en zorgt ervoor dat het speelgoed terecht komt bij gezinnen die het goed kunnen gebruiken. Bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen zijn inmiddels de eerste tien Speelgoededoelendozen ingezameld.

Een mooi moment om ze te overhandigen aan de Voedselbank. In de opslagruimte bij de Voedselbank in Alblasserdam is er namelijk een speciale hoek gereserveerd voor non-food artikelen en in aanloop naar de Kerst vormt het speelgoed een welkome aanvulling op de pakketten.