Terug naar Radio programmering

(ZGK) – Kinderprogramma

Ouders, dacht u dat er voor uw kinderen tot twaalf jaar niets op Merweradio is? Dan heeft u het verkeerd. Iedere dinsdagavond van zeven tot acht is er het Kinderprogramma 1-2-3. Het programma bestaat al heel lang en we vinden het erg leuk om te maken. We draaien leuke muziek, vertellen een stukje uit de Bijbel en als het even kan ook nog een ander verhaal. Soms hebben we ook een vraag of een quiz. Dan valt er nog een prijs te winnen ook.

Natuurlijk kunnen de kinderen altijd een plaatje aanvragen of langskomen in de studio aan het Dr.Langeveldplein. Dat is echt leuk om te doen want dan zie je elkaar en hoe wij een programma maken. Maar vraag je dan hoe ik iets kan vragen of aanvragen. Nu daar hebben we een speciaal e-mailadres voor: kinderprogramma123@live.nl.

En als jullie nu vriendjes en vriendinnetjes, neefjes of nichtjes buiten het uitzendgebied hebben dan is dat helemaal geen probleem. Die kunnen namelijk gewoon meeluisteren via www.merwertv.nl daar kun je klikken op “Kijk via TV/webcam” en dan kun je nog meekijken in de studio ook (Misschien ook wel een keer leuk om te doen).

Groeten van het team van het kinderprogramma 1-2-3 en tot ziens, horens, of schrijfs