Rappende Reporter brengt debuutsingle uit ‘Ik Beloof Jou’

SLIEDRECHT – Jelle den Toom (27) – zoals de Rappende Reporter in het echt heet – heeft ‘Ik Beloof Jou’ speciaal voor zijn eigen bruiloft (17 september 2020) geschreven. ,,Eigenlijk is het mijn muzikale gelofte aan mijn kersverse vrouw Lisa”, legt hij uit. In het lied beschrijft Den Toom de twijfels en onzekerheden én de wensen en dromen die hij heeft over het huwelijk. ,,Een select gezelschap heeft het liedje al op onze bruiloft kunnen horen. Ik ben blij en trots dat ik het nu met iedereen kan delen.”

De muziek is geproduceerd en afgemixt door Romeo Boganen (24) uit Sliedrecht, met wie Den Toom al meer dan tien jaar muziek maakt.

,,Romeo en ik zijn ooit jaren geleden op een zolderkamertje begonnen met een laptopje, een kladblokje en een microfoon. Dat ik nu in samenwerking met hem mijn debuutsingle uit kan brengen, vind ik heel bijzonder.”

De debuutsingle van de Rappende Reporter ‘Ik Beloof Jou’ is te beluisteren op Spotify en later ook via andere streamingdiensten. Ook volgt er nog een videoclip.