Sliedrecht een degelijke overwinning tegen Nivo Sparta

SLIEDRECHT – Met degelijk spel en hard werken werd een verdiende 3-1 overwinning geboekt tegen een tegenstander die bij winst de 2e periodetitel zou binnenhalen. Al na 3 minuten stond Sliedrecht op een 1-0 voorsprong, toen een hoge vrije trap in de 16-meter door Bas van Stokkom werd binnengeschoven. Sliedrecht probeerde direct door te drukken, maar had toch de nodige moeite om het defensieve concept van Nivo Sparta te doorbreken.

Tien minuten voor de rust het tweede doelpunt. Luciano van Harlingen trok de bal voor, waarop keeper Goesten reageerde, maar niet zo snel als Dennis Verhoef die de goalie verraste en 2-0 binnen prikte. 

Bij de start van de tweede helft hield Mathijs Donatz Sliedrecht wel op het rechte spoor, toen hij een miraculeuze redding had op een kopbal van dichtbij. Verder kon Nivo Sparta nauwelijks potten breken. 

Uiteindelijk leverden de laatste 3 minuten nog wat spektakel op. Eerst werd een dieptepass door Dennis Verhoef heel slim verlengd naar Luciano van Harlingen die de uitlopende keeper het nakijken gaf (3-0). Onmiddellijk na de aftrap was er een slippertje in het linker verdedigingsblok, waardoor Nikbakht diagonaal 3-1 kon scoren. Zaterdag 14 maart a.s. speelt Sliedrecht een uitwedstrijd tegen Almkerk, aanvang 14.30 uur. (Bron: website vv Sliedrecht)