Sliedrecht Sport balt lekker verder

SLIEDRECHT – Het is alweer een tijd geleden dat u iets gelezen heeft over Dames 2 van Sliedrecht Sport. Nipt verlies tegen Utrecht en winst tegen Donitas leverde vier punten op. De daaropvolgende wedstrijden leverden een minder florissant beeld op: thuis tegen Orion (2-3), uit tegen US (3-2) en thuis tegen VCN (2-3).

In de bekerronde die hierna volgde, waren we niet de beste. Maar na regen komt zonneschijn. In dit geval in de vorm van Dynamo Apeldoorn. Wat leverden we een geweldig gevecht tegen hen in De Basis.

Het ware gezicht van D2 werd weer zichtbaar en was er de zoete smaak van de overwinning: 3-2. Op 16 november vervolgden we onze Topdivisie-reis, in Apeldoorn werd dit ook weer een 3-2 wedstrijd, Na een vrij weekend mochten we afgelopen zaterdag naar Assen om te spelen tegen Sudosa-Desto. Met onze bekende vechtersmentaliteit en teamgeest haalden we sinds lange tijd weer de driepunter binnen: 0-3 winst.  

Aanstaande zaterdag komt onze goede buur IMS/Voltena op bezoek. Vanaf 17:15 uur gaan we weer los, op zoek naar ons beste spel. Het zou geweldig zijn als u er dan ook bij bent!