Sliedrecht Sport zoekt volleybaltalent

Vorig weekend won Sliedrecht Sport de Jaap van Kasteelbokaal, de prijs voor beste volleybal jeugdvereniging van Nederland. De club mag zich daardoor met recht het predicaat “opleidingsvereniging” toedichten. Al jaren levert Sliedrecht Sport volleybaltalenten af die in de hoogste landelijke competities volleyballen.

Ook de komende jaren wil Sliedrecht Sport investeren in volleybaltalent. De vereniging, waarvan Dames 1 uitkomt in de Eredivisie en Heren 1 in de Topdivisie, wil structureel een plek bij de beste opleidingsverenigingen van Nederland blijven bekleden. Hoofd opleidingen Bas de Groot: “Met het opleiden van volleyballers bouwen we binnen Sliedrecht Sport aan onze vereniging, geven we individuele sporters de kans hun ambities te verwezenlijken en dragen we bij aan de ontwikkeling van de volleybalsport in het algemeen.” Hij vervolgt: “Jonge talenten krijgen bij ons de kans om kwalitatief goede trainingen te volgen. 

Om die reden organiseren we binnenkort de Sliedrecht Sport Talentendagen voor meisjes en jongens. De focus ligt daarbij op dit moment op talentvolle jongens in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Op vrijdag 1 en 8 april zullen van 17.00 tot 19.00 uur speciale talententrainingen gegeven worden in Sporthal De Lockhorst.

Meld je aan per mail of telefoon aan bij Bas de Groot (bas.de.groot@upcmail.nl, 06-27086415) of David van Rekom (davidvanrekom@mac.com, 06-34862237).