Veel belangstelling voor Museum De Koperen Knop

H’VELD – G’DAM – Museum De Koperen Knop merkt dat er steeds meer bezoekers komen. Uit deze toenemende belangstelling blijkt dat de genomen corona maatregelen goed werken. Ook de thuisblijvers en in de omgeving verblijvende vakantiegangers spelen hierin een rol.

Daarnaast slaat de expositie Spannende Troep (over kunst en ander moois uit afval), slaat bijzonder aan bij het publiek. Vooraf reserveren blijft het advies, maar ook onaangekondigde passanten zijn van harte welkom.

De al als heel bijzonder aan te merken zomerexpositie krijgt van jong en oud veel waardering. De expositieruimte is gevuld met kunstwerken en creaties, die veel bewondering krijgen vanwege het vervaardigen van zoiets moois en bijzonders uit wat normaal achteloos bij het vuil verdwijnt.

Extra deze zomer is er weer het gebruikelijke detectivespel, dat deze keer aansluit bij het thema afval. Bij de expositie kan een boeiende speurtocht worden gemaakt. Achter het hoofdgebouw staat een klussentent, waar de kids zelf iets van afvalmaterialen kunnen maken.

De zitjes in de gezellige theetuin zijn verder uit elkaar gezet, ook naar het voorste deel van de museumtuin. Er is voldoende plaats om te komen genieten van een heerlijke consumptie. In het museum is ook een kleine museumwinkel en zijn er gratis wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.

Meer informatie op www.koperenknop.nl, waar u ook het aanmeld formulier kan vinden. U kunt ook vooraf bellen (0184-611366 of 06-12333824) of tenminste een werkdag van te voren mailen (reserveringen@koperenknop.nl)