Vertrouwenscommissie legt profielschets voor aan de raad

SLIEDRECHT – Vrijdag 16 oktober 2020 heeft de vertrouwenscommissie van de gemeenteraad in Sliedrecht de profielschets voor de nieuwe burgemeester aangeboden aan de raad. De gemeenteraad van Sliedrecht zal op 3 november besluiten over de definitieve profielschets voor de nieuwe burgemeester van Sliedrecht. Daarmee wordt de volgende stap gezet in de zoektocht naar de nieuwe burgemeester.

Wilt u meer weten over het profiel van de nieuwe burgemeester, achtergrondinformatie, de komende procedure en de opgehaalde informatie over de wensen van de inwoners voor hun burgemeester?

Voorzitter van de vertrouwenscommissie, Cees Paas; “Van de burgermoeder/vader worden natuurlijk gezag, leiderschap en verbindende kwaliteiten gevraagd. Aangevuld met humor, geduld en daadkracht. Verder is het van belang dat de burgemeester benaderbaar en toegankelijk is, waarin zij haar betrokkenheid bij de inwoners en verenigingsleven laat blijken.”

Ga naar www.sliedrecht.nl/burgemeestergezocht. Op deze pagina vindt u ook de profielschets en relevante informatie voor de sollicitanten. Naar verwachting zal Sliedrecht vóór de zomer van 2021 een nieuwe burgemeester hebben..