Voetbal: Winst voor Sliedrecht tegen Rijen

SLIEDRECHT – Ook de tweede wedstrijd in de poulefase van de districtsbeker heeft Sliedrecht winnend afgesloten. Dinsdag 8 september werd op de eigen Lockhorst met duidelijke cijfers van tweede klasser (zondag) Rijen gewonnen (4-0).

In een wedstrijd met hoofdzakelijk éénrichting verkeer had Sliedrecht weinig moeite en zonder enkele vaste krachten, die ontbraken wegens uiteenlopende omstandigheden en spelers die rust kregen, werd via twee doelpunten van Marciano Simonis de rust bereikt.

Eerst lobte hij de bal na een kwartier heel bekeken over de doelman (1-0). Nog voor rust bracht hij met een harde, maar niet onhoudbare schuiver de ruststand van 2-0 op het bord.

Na de pauze enkele wissels en al snel kopte Bas van Stokkom uit een corner keurig de 3-0 binnen, waarna Danny van Laarhoven kort daarna 4-0 binnenschoot. Met deze overwinning is Sliedrecht zo goed als zeker door naar de volgende ronde van de districtsbeker. Zaterdag 12 september a.s. rest nog de laatste poulewedstrijd, thuis tegen De Zwerver uit Kinderdijk, aanvang 14.30 uur. (Bron: website vv Sliedrecht / Joop Hartog)